Livet är en fest

Årets festligaste högtid är här och därför lite extra roligt
att i veckan som gick få inspiration till vackra och roliga håruppsättningar.
Hos frisörgrossisten Här inspirerade Christian från Toupema Bengal om enkla,
roliga sätt att fästa upp håret. Christian använde blandanat en vaxad tråd och
sydde upp hårslingor som då gav intryck av löst hängande lockar. Genom att
använda donuts, utfyllnadshår, smycken och en portion kreativitet kan man få
håret att se dubbelt så tjockt och långt ut!

Jag har här även hämtat inspiration från tidningen Frisör med vackra trendiga festfrisyrer. Allt ifrån den kopparröda 60-tals inspirerade ”Mad men” frisyren till mittbena med ihopsamlade lösa lockar som också kan fästas till den enkla men snygga knuten. Trenden med olika varianter av flätor är fortfarande helt rätt. Att ” less is more ” och enkelt dra håret bakåt med hjälp av wax och få en wet look styling är något som ses på catwalken för bla Gucci, Balmain och Christian Dior. Extra snygg look blir det om man matchar upp med ett par välformade och ifyllda ögonbryn som ger ansiktet en inramning.

Bilder: De 4 första är från kvällens visning. De övriga från tidningen Frisör där bilderna kommer från Shutterstock. Den koppar röda frisyren: Hår: Rebecca Hubbard, Foto: Glen Krohn, Styling: Asleigh Kelle och smink Tracie Weaver. Blog Image