Härlig är hösten med sina färger

Tycker ni som jag att det ibland inte är fullt så lätt att klä sig, dagen startar med kyla och morgonfrost men i slutet av dagen är det varmt och soligt med en känsla av sommar.Känns inte riktigt som att det är dags för vinterjackan ännu. Härlig är hösten med sina färger att välja bland de fina nyanserna av olika bruna,härligt röda och gula och mustiga toner av olivgrönt. Vill man finns alltid klassiska svarta ,varför inte en svartvit kappa i höstens rutiga mönster.

Ett av höstens måste är Ponchon

Den perfekta lager på lagerkänslan,en av höstens stora trend. Så snyggt! Om man är lång i sin längd är det abslout en fördel då olika matrial har en tendens att ge volym. Är du kort i din längd, tänk lätta och följsamma matrial och hur den är skuren. En rakt avskuren modell kan vara bra för den som har längd medans en asymmetriskt linje skapar intryck av längd till den som är något kortare.

Bilder : Översta Colour me Beautiful/ Wall ,två nedersta från Lindex