Nu är den härliga sommaren här. I Sverige är det inte helt lätt att klä sig då vädret är ombytligt, ena dagen mulet och andra dagen sol.
Vi vill kunna få användning av våra kläder i sommargarderoben både för dagar på jobbet, trevliga festliga tillfällen eller för ett besök på stranden.

Här visar vi dig några enkla tips på hur du genom att blanda och matcha kläder och skor på ett sätt som ger dig en snygg stil

På många arbetsplatser tillåter man nu en mer avslappnad klädkod, vilket ger dig större flexibilitet när du väljer vad du ska ha på dig på jobbet.

Men även om din arbetsplats är långt ifrån formell är det fortfarande lämpligt att hålla en touch av professionalism till ditt utseende. Flip-flops kan vara bekväma och coola, men är snyggast på stranden, välj heller ett par slingback eller kilklack skor som kommer att fungera snyggt med dina byxor samt klänningar / kjolar.

En enkel regel som vi rekommenderar när det gäller skor på jobbet:

Visa antingen dina tår eller dina klackar, men aldrig båda!

Västtoppar och helt bara axlar är bäst för helgen och festen men ärmlösa blusar ser elegant ut och stilfullt när de är parade med kjolar eller byxor

Om du har på dig kjol eller klänning, kan ett par riktigt tunna fina strumpbyxor i snygg solbrun nyans kännas rätt (speciellt om ditt kontor har luftkonditionering). Om inte då kanske en liten tonad kroppslotion vara räddning för dina ben.

Om du föredrar att inte visa dina ben, även i det varma vädret, kanske du lägga till ett par snyggt sittande tights eller välja lösa, lätta byxor som bärs med klackar istället.
Källa/Bilder: Colour me beautiful