Är det dags att omfamna några djärva nya nyanser?

Nu när butikerna fulla av nytt inför höst / vinter är det dags att uppdatera din garderob för säsongen med en injektion av färgglada kläder.
Både din färgkategori och din stilpersonlighet kommer att spela en stor roll i vilken av årets hetaste färger du väljer att bära.

Många av oss dras mot samma få färger om och om igen, men när du förbereder din garderob inför hösten, ta dig tid att ta en titt och experimentera med några nya färger. Investera i de bitar som passar din färg, kroppsform och stil personlighet

Denna säsong,är Röd den färg som är ett måste oavsett om du väljer ett par skor eller att matcha rött av olika nyanser från topp till tå , men det finns också massor av gröna och blå och grå att välja mellan också.

Röd är en färg som betyder passion, energi och kraft, så de som har dramatisk och kreativ- stil personligheter dras till denna nyans som bärs ganska dominerande som en del av ditt utseende. En röd klänning, skor eller väska är alla bra sätt att sticka ut!

De som hamnar i kategorin City chic / internationell kan helt enkelt välja en trendig subtil röd manikyr eller läppstift

De som har en Naturlig eller Klassisk stilpersonlighet kommer förmodligen att vilja välja lite mjukare nyanser denna säsong. Med den mängd gröna ,blå och grå som erbjuds kan det vara att du bestämmer dig för att lägga till det som en ny färg till din garderob

Från klart äpplegrönt till mjuka oliv och den djupa blågröna nyansen petrol finns det en mängd olika toner att välja mellan beroende på om du drar mot en varmare eller kallare färgkategori

De av er som faller i Soft-färgkategori kommer att se bra ut i gröna nyanser som ligger på mellandjup ton Prova en oliv jacka eller varför inte en hatt för att ge dig det perfekta skyddet från höstens våta duschar

Bilder/ Källa Colour me beautiful