Vårens färger

Färg är det perfekta sättet att lyfta ditt humör och ha på sig vackra nyanser när dagarna känns gråa, garanterar att du känner dig ljusare. Inte bara det, utan att ha rätt färger till ditt ansikte kommer också att göra att din hudfärg upplevs piggare och att ögon glittrar.
En härlig blandning av glada klara,bleka pasteller och naturliknande neutrala tonerAquamarin,Ljustblågröngrå, Scuba blue,Turouse, Lucite Grön, Soft jade,Classicblue, Mellanmarin, Rostad mandel, Cacao-Pewter, Strawberry ice, mjuk mild Rosa, Mandarin,Coral, Custard ,mild Senaps gul, Marsala, mjukt Vinbär med brunton och Glacier Gray och mild Ljust Grå är alla färger inom vårens mode, inredning och design.

Gult, blir allt mer tillgängligt på high street med butiker som erbjuder ett utbud av nyanser. Visst kan vi reservera gula nyanserna för de varmare månaderna men varför inte injicera ditt eget solsken.
Att ha en varm underton för att ha gult vid ditt ansikte är det mest klädsamma. Om gult är en nyans som finns i din palett, är senap en stor nyans att välja på vid denna tid på året. En fin kombination är att matcha med marinblått och mörkt grått.
Fler fina tips kring att kombinera med färgen gult finner du under inlägget
På solsidan#post 58

Färger att tänka på beroende på din färgskala och humör..

Röd och Rosa

Färgerna romantik, kraft och passion- röda och rosa är de perfekta färgerna för att välja om du känner att du behöver injicera lite energi i ditt utseende. Är djupa toner dina eller klara kontraster kommer du att se fantastiska ut i några av de mer fylligare nyanser som finns idag.

Om du är ljus eller tillhör dom som föredra en mjukare look väljer du en subtilare röd som Geranium. Drar du åt varm färgskala kommer alla Orange Röda toner vara fina. Drar du åt det kalla med blå undertoner kommer du att se fantastiskt ut i Cassis och Fuchsia. Ta inspiration från catwalken och matcha den med röda, orange och toner av Burgundy för ett djärvt och dramatiskt utseende.

Gröna och Blå

Nyanser av grönt och blått är ofta förknippade med naturen och är kända för att skapa känslor av lugn och ro. De flesta nyanser av blått kommer att se fantastiska på dig om du är kall(du kan kanske kombinera dem med de rosa som nämns ovan). Ljusa kommer att vilja leta efter mer känsliga nyanser som Powder blue och Djup färgskala kan välja Mörk marinblått för att komplettera sina färgegenskaper. Varma ser fantastiska ut i olivgrönt och om du är Klar kan du gå djärvt med Safirblått till en neutral nyans för att skapa kontrast.

BildKälla: Colour me beautiful