Nu börjar det märkas att våren är på väg fast det är kyligt vissa dagar betyder inte att det är för tidigt att uppdatera din garderob med några av säsongens hetaste trender redan nu.

Här kommer våra Top 3-trender för våren och sommaren 2018

Spets har varit ett återkommande inslag på catwalken i flera säsonger nu, så chansen är stor att du redan har något sådant plagg i din garderob.

Med spets behöver du inte tänka lika mycket på dina accessoarer då spetsen i sig dekoration. Att just kombinera dina baskläder med något med spetsar kan ge en uppsjö av olika uttryck, allt från en dramatisk vintage-look till flickaktigt flirtig.

Urvalet är stort och varierat – från toppar och klänningar till spetsprydda sneakers. Det finns något för alla smaker.

Om du skulle vilja införliva något nytt och spetsprytt i din garderob kan vi tipsa om den här toppen från Anthropologie.

Den sätter också en annan av vårens trender – Rött

En vårklassiker som aldrig blir omodern. Om du inte redan äger en trenchcoat så är det dags att köpa en nu!

Det finns ett stort utbud av färger tillgängligt i år.Färg, och mycket färg, är ett av vår/sommarsäsongens starkaste trender. Om du vill ha en långlivad rock som färgmässigt håller i flera säsonger rekommenderar vi en marinblå, eller en i snyggt beige . Om du dessutom satsar på en med löstagbart foder samt klarar väta kommer du alltid att vara välklädd oavsett höst eller vår

Den blå trenchcoaten i bomullsmix från Mango visar på ett elegant sätt din figur och är perfekt att bära över dina varmare tröjor tills temperaturen behagar att stiga. Lägger du till en klassisk handväska och en sko med liten klack ger du genast ett chicare intryck som den i beige från Kappahl.

Höghalsat har varit populärt under hösten och vintern och kommer att stanna kvar även i vår. Tänk på att investera i en modell som är klädsam till dina proportioner.Tillhör du dem med lång hals så har du ett stort urval med högt skurna halsringningar till en snygg polo. Polotröjan kommer från Marks & Spencer

Ett överflöd av roliga färgkombinationer visades på catwalken inför säsongen, så om du bara ska göra en sak i vår så ska du fundera på vilka av dina befintliga plagg som du kan kombinera på nya och annorlunda sätt.

Härliga vattenmelon röd med äppelgrönt, olivgrönt med senapsgult, lavendel med en riktigt röd kall nyans – allt funkar.
Ha kul och ge några nya färgkombinationer en chans!

Bild/ Källa : Colour me beautiful