Julsäsongen närmar sig med stormsteg och vi kan se fram emot trevliga festliga tillfällen!
Och kanske ställer vi frågan : Vad ska jag ha på mig ?
Vi har alla ett par favoritbyxor eller en kjol i vår garderob, så bygg din outfit runt dessa.
Välj en topp i en färg som ser fantastisk ut på dig och koncentrera dig på accessoarer, som halsband , scarfs och armband. I år är det extra trendigt att maxa så passa på att våga lite extra denna säsong
Din stilpersonlighet kommer att avgöra hur många smycken och storlek du trivs i och vill bära. Har du fina halsband som bara väntar på att få bli använda ? Istället för ett, våga bära 2 eller 3 st tillsammans. Lägg det kortaste ,det mest intressanta, närmast  halsen för att lyfta ögat uppåt. Om du bär ett silver-eller guldarmband placera det mellan två pärlarmband för det lilla extra
Det kommer att blåsa nytt liv i en favorit outfit.
Jag önskar er fina helger att fira tillsammans med familj och vänner.

Bild: Colour me beautiful

En smal festlig scarf som knyts nära halsen är ett fint sätt att få in en färgklick i outfiten. Bild : Colour me beautiful