Sköna sommaren är nu här för många av ossrg blir det roliga tillfällen att gå på fest men även  bara slappa och ta det lugnt . I år finns det så mycket fina klänningar  i olika mönster  och modeller att välja på. Vill du hitta den perfekta klänningen till just dig så kommer här några bra tips att tänka på :

Att välja ett snitt som passar din kroppsform. Kurviga figurer drar nytta av linjer som följer kroppsformen och med viss  markerad midja , välj  gärna mjukare tyg som har stretch. 
En mer rak figurform passar bättre i rakare snitt , välj gärna ett stelare tyg med lätt  midjedefinition. 
Visst kan du ha en figur som är både rak och kurvig, så  då fungerar ett mjukare val av tyg i raka linjer väldigt fint till kroppsformen.
Glöm inte bort att tänka på om klänningen ska bli extra bra så är det viktigt att mönstret passar både  i kroppsform, skala och stilpersonlighet. Om blommigt inte är din grej kan du välja prickar, djurtryck, geometri, paisleys eller ränder.

En raka kroppsform passar geometri, ränder och rutor medan kurviga former passar blommor och paisleys.  Prickar  fungerar bra på vem som helst

Dom fina klänningar är från butikerna
D.O Design only ,Fredsgatan.
Monki  och Indiska ,Kungsgatan i Göteborg.