Pantones förutsägelser för vintern 23/24 från London Fashion Week är något dämpade / mjuka färger.
Mjuka toner av jord, natur, beige, sand och grått – ger den perfekta baspalette.

Satsa på en kavaj eller en fin kofta, en härlig bastopp samt ett par snygga byxor i dessa färger
Genom att kombinera säsongens  fina basfärger tillsammans med årets trendfärger som harmonierar med dina egna färger och din  stilpersonlighet kommer klädesplaggen kunna bli till en hållbar basgarderob som du har glädje av länge.

Tillhör du en djup färgdominant med fylliga och mustiga färger eller har du en mer kontrastrik klarare färgdominant  kommer du  att behöva lägga till en starkare färg  som vinröda, röda eller rikt gröna eller blå för balans.
Om du har en kall underton, var noga med att hålla bruna /varmt beige nyanser borta från ditt ansikte och bryt upp dem med några kallare toner på din översta hälft. Trivs du bäst i  varma färger  eller har varm underton håll utkik efter och lägg gärna till nyanser som lime eller mandarin.

Är dina färger i din ljusa dominanten med  ljusa färgskala kan du ex välja ljusare nyanser att  kombinera med som blekt blå, rosa eller beige ton i ton.

Bild: Colour me beautiful